KABANOV TANSSITEHDAS

Olemme body positive -tanssikoulu

Virva Kabanov baletti- ja liikuntakasvatuskoulu perustettiin Tampereelle 12.1.1970. Alusta lähtien olemme edustaneet tamperelaisen tanssitaiteen alueella omaa persoonallista linjaamme tarjoten kaikenikäisille ja – tasoisille tanssinharrastajille tasokasta opetusta unohtamatta liikunnan iloa ja tanssin riemua.

Perinteikäs Virva Kabanov baletti- ja liikuntakasvatuskoulu suuntasi vuoden 2008 alusta katseensa tulevaan ja ajan haasteisiin korostamalla kulttuurin, hyvinvoinnin ja elämänlaadun kohentamisen tärkeyttä hyvän harrastuksen muodossa. Uudella nimellä Kabanov tanssitehdas haluamme viestiä selkeämmin, että tarjoamme tanssinopetusta kaiken ikäisille ja tasoisille tanssin ystäville. Tanssin iloahan olemme tehtailleet vanhoissa Tampereen tehdaskiinteistöissä vuodesta 1970.

Ovet on tehty avattaviksi

Paikkaa, jossa ystävyyttä ja tanssia riittää, voivat kaikki sanoa kodikseen. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus rentouttavaan ja iloiseen liikuntaan. Haluamme, että oppilaat kokevat tanssin hauskana harrastuksena, josta on hyötyä läpi elämän.

Haluatpa siis tanssia tavoitteellisemmin tai huvin vuoksi, balettikoulumme on paikka juuri sinulle. Me olemme sitä mieltä, että tanssimisen kuuluu olla hauskaa, kuntoa kohottavaa, mieltä piristävää ja mukaansa tempaavaa!

Monipuolisesta tuntivalikoimastamme löytyvät aina mieleiset vaihtoehdot kaiken ikäisille ja tasoisille tanssin ystäville.

Balettikoulumme on hyväksytty antamaan tanssitaiteen perusopetusta.

Tanssituntimme huipentuvat vuosittain tanssinäytökseen.